Skrivet av: soli01 | 04 april 2009

Borg – en Sträng-kopia?

Hade för dagen tänkt skriva några lovord om vår finansminister Borg och nu ser jag enl olika nyhetsmedia att Borg-effekten tydligen håller på att slå igenom på fullt allvar. De opinionsundersökningar som Skoop i dag meddelat.

BORG har sagt ” VI SKA ARBETA FÖR EN GOD EKONOMISK UTVECKLING I SVERIGE MED ORDNING OCH REDA I DE OFFENTLIGA FINANSERNA”.
Det är nu oppositionen som genom sin överbudspolitik, och vad denna skulle innebära i höjda skatter, för att ta ett exempel, själva hamnat i diket.
Vi är inte så dumma , som de verkar tro och att socialdemokraterna släppte in v är något som de kommer att straffas för. Rågången som trots allt funnits där är nu borta.
S ondgör sig på att moderaterna inte helt har avfärdat Sverigedemokraterna – om dessa får en vågmästarroll – och menar att v skulle vara så mycket bättre. Vi vet inte var SD står i alla frågor, men när det gäller v vet vi att de tiger tyst när vänsterrörelserna gör sina utfall mot etablerade partier.
Det är även ett parti som stödjer civil olynad – som bekant.
Jag kan avslutningsvis ge ett exempel på Borgs inställning när det gäller bl a bankerna: ”Bankerna ska ge fan i att nalla i syltburken”.
Det är mycket salt, vill jag påstå och påminner mycket om en tidigare finansminister – Sträng.

Annonser

Responses

 1. Jag tycker oron för SD är helt obefogad.
  Idag motarbetas de i många kommuner, till och med till den grad att Alliansen och röd/grönt bildar kartell bara för att SD inte ska få något att säga till om.
  Hur demokratiskt är detta ?
  SD är ett stökigt parti. De har många avhopp osv. delvis beroende på att de blir ”mobbade” i kommunerna.
  Glöm bara inte bort att de sitter i fullmäktige för att medborgare har röstat på dem !
  Vad är rösträtten värd om inte medborgarnas röster respekteras ?
  Har vi en liten Mugabe i varje kommun ?
  Uppenbarligen har (S) det….

 2. mrmhalland01 – jag kan säga att utan för den skull ta parti för SD så är förhållningssättet mot detta parti verkligen klandervärt. Du nämner hur de behandlas av andra etablerade partier och detta är oroande. Partiet är valt till sin position enl våra lagar o regler.

  Det som Sveriges radio har sysslat med är ju snudd på kränkning av ett parti. Att under ca 3 månader systematistiskt ha infiltrerat sig i partiet på det sätt som de själva säger, måste vara en brottslig handling.
  Bevisbrottsprovokation är vad de har sysslat med och det ska bara polisen syssla med efter godkännande av åklagare. Har tidigare varit inne på detta.

  Märkligt att det är så tyst om denna utveckling. Något av de andra partierna kan vara nästa steg!
  Utvecklingen luktar ”stasi” – eller…
  Det blev ju dessutom en anmälan mot SD i samband med avslöjandet gällande någon väska med innehåll – vet inte hur detta gick till, men åklagaren lade ju ned utredningen , men har nu efter bearbetning av inblandade från Sverigs radio fått åklagaren att ytterligare pröva frågan. Vad kallas sådant – tro? 🙂


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: