Skrivet av: soli01 | 20 maj 2009

Tarvligt uppträdande.

Här ska debatteras inför det stundande valet och när Maud Olofsson hade sitt anförande lämnade många socialdemokrater riksdagssalen. Det måste vara ett högst ofint, tarvligt och  – vi skiter i vad du har att säga sätt –  att hantera ett annat parti. Debatten hade ju inte pågått mer än drygt en timma så det kan inte skyllas på ”kaffetarmen”. Ska vi ha representanter som inte ens vill höra vad motparten har att säga. Ynkligt beteende, är det utan tvekan och avslöjar att det  bara är sossar som kan det rätta.

Är det så svårt att vara i opposition – frågan är berättigad.


Svar

 1. Detta har jag missat.
  Är det så borde de som lämnade få någon form av diciplinstraff.
  De är valda dit för att göra sitt bästa för Sverige som varande riksdagsmän, detta kan man inte göra om man inte sätter sig in i alla olika tankeriktningar som framförs i riksdagen.
  Naturligtvis ska de också ha löneavdrag och möjligen avsked för arbetsvägran.

 2. mrmhalland – det var bara vad som skedde en morgon när det var debatt i tv- måndag eller tisdag denna vecka. Mycket klumpigt av riksdagsmännen och Olofsson sa något i stilen ” de brukar ju göra så ”. Olofsson klev upp i talarstolen och i samma veva började sossarna att troppa av så hon var tvungen att stå där och vänta.

  Det blev ju störande då många troppa av – även om de säkert inte hade pjäxor på. 🙂 Ska vi verkligen satsa på sådana människor. Jag skulle vilja avända fula ord nu, men avstår.
  Är man vald (anställd) av folket måste dessa människor lära sig att även lyssna på andra och att demonstrativt lämna en debatt är f… så ynkligt!

  Tidningar, radio och tv har dock inte reagerat på detta annat än det jag såg i direktsända tv:n

 3. Jag blir ursinnig när jag hör sådant.
  Vad tror de att de är ? Adel ?
  De är där för att forma Sverige i den riktning medborgarna genom val har bestämt, helt oavsett om de ingår i regeringen eller sitter i opposition.
  Oppositionen har en väldigt viktig uppgift i att granska regeringen. Kan man det om man inte lyssnar på regeringen ?


Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: