Skrivet av: soli01 | 24 juli 2009

Vem talar sanning ang vårt klimat?

Det är inte lätt för oss ”vanliga” människor att veta vad som egentligen är den enda sanningen när det gäller den påstådda klimatförändringen. Att temperaturen skulle vara i stigande är inte alla så självsäkra på. Det finns de som hävdar att vi faktiskt har en sjunkande trend när det gäller temperaturen.

en länk som kan ha ett visst intresse i frågan är: www.klimatbalans.info

Annonser

Responses

  1. Allt är bara påhitt, precis som med månfärderna. 🙂

    Nej skämt åsido, så finns vetenskapliga bevis, för att temperaturen stiger, men det gjorde den för miljoner år sedan också. Sedan skedde en avkylning och så har det hållit på och nu är vi där igen. Alltså är det inget nytt, det går i cykler, så att säga och om några miljoner år, har vi istid och sedan kommer en uppvämning. Så ser det ut och har gjort så länge jorden funnits.

    Tidigare har inte mänskligheten på jorden, eller det liv som funnits, haft så stor påverkan på klimatet som vi nu ser. Vi vet ju att övergödningen av Östersjön ökat gradvis och all dumpning från båtar mm fanns ju inte för miljoner år sedan. jorden består till 2/3:e delar av vatten, precis som människan, slump eller inte?

    Men nog upplever man att det blivit varmare. Vi som tycker det är skönt, när det är svalt, har iallafall märkt av värmen, eller hur?

  2. ollemunter – inte har jag den känslan, utan det har faktiskt varit något kallare här i gemomsnitt än under t ex förra året. Värmen varierar som bekant och de som påstår att vi har en ökning av värmen har inte övertygat mig. Det finns de som hävdar annat som spelar in på vårt klimat, men de undantrycks från att få säga sin mening. Det ICCP hävdar får inte ifrågasättas. Den länk jag hänvisar till är intressant och det finns många flera. Det är även forskare som säger annat, men de får inte den plats i radio och tv som kan balansera lite av den hysteri som nu har drabbat världen.
    Visst ska vi vara rädda om vår natur det är ingen tvekan, men att CO2 är boven i alla lägen är enkelriktad ”politik” på högsta nivå. Koldioxiden behöver vi och den finns överallt. Sol, vindar och havet inverkan på jorden har nu ingen plats!


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: