Skrivet av: soli01 | 28 augusti 2009

Östros – gnällspiken

Det är ett evigt mantra av socialdemokraternas talesman Östros när det gäller att kommentera det som alliansen gör. Visst det är hans uppgift att alltid gnälla, men hans eviga tuggande att det är ”kraftlöst” och han spyr galla över även väl förankrade reformer som finns inom socialdemokratin. Det hela är ju schizofrent.

Anledningen är kanske frustrerande då moderaterna har anammat mycket som socialdemokraterna står för. En omorientering har skett hos moderaterna och det är inte för tidigt. Ett förtroende håller sakta på att byggas upp från moderaternas sida och att små skattesänkningar i omgångar är bättre än höjningar bl a.

Nu börjar m faktiskt  skapa olika former av tillfälliga arbetstillfällen s k beredskapsarbeten, men det faller tydligen heller inte denne Östros på läppen. ”Pysselsättning”  kanske det hette förut,  men nu har alliansens största parti även tänkt till där.

Moderaterna har tydligen övertagit socialdemokraternas jargong och  har insett att den offentliga sektorn  är minst lika angelägen som näringslivet.  Något intressant har skett –  utan tvekan. Tänker man efter lite är denna omorientering fullt begriplig  och att att de  tydligen övergett sina käpphästar som las och  värnskatten tyder på att något  har skett . De ”nya moderaterna” kanske inte bara är ett uttryck!

Annonser

Responses

  1. Jag är i stort sett emot allt vad politik heter, men kan ändå inte låta bli, att tycka att spänningen stiger lite, när man läser att dom unga väljarna, nu ratar moderat-politiken.

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5704610.ab

    Och pressen ljuger väl heller aldrig. 😆

  2. ollemunter – ja du länkar till rätta platsen. Jag är inte så säker att det förhåller sig så. Allt går i vågor. Vi får vänta och se. 🙂


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: