Skrivet av: soli01 | 02 september 2009

Ohly gillar antisemitisk blogg

Läser och hör man vad Ohly – den man som tänker bli minister i Sverige säger – får man rysningar efter ryggraden. Det han inte säger är även oroande. Han har inte ändrat något i sitt förhållande till kommunismen och avbönen var ett spel för gallerierna.

Hans favoritblogg synes vara Jinges blogg, som drivs av vänsterpartisten Jan Inge Flucht.( Ohly har i Jornalisten meddelat att Jinge är hans favoritblogg som ”alltid är uppdaterad och aktuell”). Ett målmedvetet tuggande mot ”Israel” och ”Judar”. Det kan givetvis ingen hindra honom, ränderna går aldrig ur, men denne man har som mål att ingå i en svensk regering. Detta tänker faktiskt Sahlin och co – med öppna ögon –  nu göra och inget får stå i vägen för att återta makten . Fan, är det inte dags att tänka till lite svenska folk. Att socialdemokraterna nu släpper in vänsterpartiet, och medvetet  arbetar för en allians med detta parti, får inte ske. Läser man vad denne man står för visar det klart och tydligt att han fortfarnade är en riktig gammelkommunist.

Hur mycket tänker sossarna offra för att återta makten? Den tingens ordning som alltid fungerat här att vänsterpartiet idkat stödparti var något helt annat – nu gäller det att ingå i en regering och det ändrar på mycket. Har socialdemokraterna tänkt klart i den frågan, jag tror inte det. Det finns ett motstånd, det vet jag, men dessa åsikter har stängts av.

Nu är makten allt!

Här finns även en länk att läsa.

Annonser

Responses

 1. Kanske behövs Ohly för att få ordning på tingen om nu den rödgröna alliansen vinner valet. 😆

  Ingen kapten är ju utsedd och Maria Wetterstrand fasar jag för, den dagen, om hon kommer till makten. Mona Sahlin kan nog hennes väljare styra, men miljöpartiet vill ju göra om hela infrastrukturen, med gratis cyklar till alla och besinpriset kommer att fördubblas, med höga skatter, vi ska cykla eller åka buss och tåg. Flyget kommer man att avskaffa, p.g.a utsläppen, semester i Thailand är otänkbart, med Wetterstrand vid rodret och hur det går med kärnkraftverken, vete fan. ❓

  Jag hoppas SD går framåt och likaså Piratpartiet.

  Kanske ska man ge fan i, att rösta nästa år. 😦

  Det behövs en riktig orörning i grytan. Just nu är det för många kockar i regeringen. 😆

 2. ollemunter – munter som vanligt. 🙂 Ja, det är nog bäst vi satar på en omgång till i varje fall, så får vi se hur det då förhåller sig. Det är lämpligt att skifta efter åtta år, för då ser man varåt det lutar. Ingen ska sitta vid makten för länge det har då visat sig. Vi måste dock sikta på att folk ska arbeta och inte bli något sorts röstboskap med bidragspolitiken i högsätet. Det är ju en förlamande politik och dessutom dj… farlig för samhället på läng sikt.
  SD kommer in i riksdagen, var så säker, så här kan det inte fortsätta!

 3. Är det någon skillnad på S och V egentligen? S vill göra om samhället meddelst reformer och V genom revolution. Läran är densamma.

 4. SD kommer in. Och efter ett par år är dom precis likadana som dom andra. Sverige har lämnat över allt makt till EU. Vi spelar nu för gallerierna.

 5. Helena Palena!

  Vänstern hellre än Wetterstrand, sen får dom väl göra revolution då.

 6. Även om jag till en början var lite skeptisk till vår sittande regering så måste jag ändå säga att jag hittills är mycket nöjd med det jobb de gjort, i stort alltså…

  Sen finns det väl alltid detaljer som sjukförsäkringen att se över men jag tycker det var ett bra tillskott till politiken i Sverige. Sahlin vill jag absolut inte se och det enda Wetterstrand och Ohly duger till är att platsa som två fanatiska sektledare i ett helt annat forum….

 7. alnabone – det hade jag inte kunnat sagt bättre själv. 🙂


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: