Skrivet av: soli01 | 19 september 2009

Upplopp i Falkenberg

Vad är det som håller på att ske i Sverige. Det verkar som polisen inte  – sällan i varje fall – gör ingripanden och verkligen statuerar exempel. Det måste till en förändring annars har vi helt gett upp och detta är en oroande utveckling.

De som kastar sten och tänder eld på soptunnor, bilar mm måste gripas!

Här verkar hela Hallands polistyrka,  även angränsande  ha skickats ut och det inte sker ett enda ingripande.  Skärpning!

Annonser

Responses

  1. Håller med dig Soli, det är förjävla illa, på ren svanska, att vårt eget rättsväsende inte ingriper med statuerande nivåer av våld för att kväsa dessa ligister.

    Det är beklämmande att bo i ett land utan ryggrad där ordningsmakten har politiken i ryggen till 100% för att kunna ingripa och visa vem som står för lag och ordning i landet.

    Måste nog säga att man med stolthet skulle njuta av att få läsa lite om polisbrutalitet när man slår upp DN på morgonkvisten. Då skulle lyckan vara fullkomlig…

  2. Tack för kommentaren alnabone!

    Det är inte bra det som nu sker. Hoppas på en förändrad attityd när det gäller polisen och de få ingripanden som jag har fått uppfattningen de gör. Har bara läst vad tidningarna skriver och får tv stödja mig på deras utsaga.

    Gör man så pass stor skadegörelse som detta är fråga om måste den anses för grov och det finns inga rimliga skäl att inte då ingripa med fasthet. Lite våld för att genomföra en tjänsteåtgärd har polisen rätt till så det kan ju inte vara där ”skon klämmer”. Har ingen förklaring till att det blivit så svårt att gripa personer som klart begår brott!


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: