Skrivet av: soli01 | 30 september 2009

Kyrkorådet har bråttom…

Nu ska det klubbas igenom detta att samkönade kan vigas. Kyrkorådet har bråttom och kunde spara med beslutet till 2012. De kunde avvakta med sitt beslut och att det samordnades med andra samfund. Måste det ske nu?

 Kyrkan  är numera en politisk gren av socialdemokraterna  och de har aldrig varit så religiöst lagda, som jag uppfattat. Känner ganska många faktiskt. Gäller givetvis även andra partier, men de är små i detta sammanhang. De flesta tror att det är medvinden som blåser och följer likt fårskocken i samma riktning.

Vi har inte en kyrka som ska sätta upp finget och kolla hur vindarna blåser. Finns någon tro på vad bibeln står för ska inga nycker från politiskt håll kunna ändra på denna ordning. Gud är väl ingenting som man bara kör över. Finns det ingen större tro  är det givetvis lättare att köra på och läsa mellan raderna.

De  präster som nu stödjer den aktuella förändringen, som politikerna beslutat om,  visar  brist på  vad egentligen bibeln vill säga.   Gud  är Gud och vi är bara vilsna människor som nu trotsar. Vem har bestämt att Gud ska tillåta förändringar som egentligen inte kan ändras.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: