Skrivet av: soli01 | 17 oktober 2009

Sahlin allt för stor i ”korken”

Efter att ha hört socialdemokraternas Mona Sahlin i  Ekots lördagsintervju – måste man fråga sig hur dessa gamla inavlade partier tänker. Jo, de ser sin makt hotad något annat kan det inte vara. De vill absolut inte dela med sig makten utan den ska , som alltid , vara i sosse-händer.

Det var i stort sett lika när Ny Demokrati dök upp och förändrade villkoren ett tag. De skulle inte tro något,  för här är det vi som bestämmer i allt!

Nu ser vi lite av resultatet. För mycket av vad Ny Demokrati förespråkade har de gamla partierna anammat. Sådant kan man dock inte erkänna, nej det vore ju omöjligt. Att spela med falska kort är inte främmande när det gäller nämnda.

Nu är det   SD som försöker komma in i riksdagen och som är en riktig pesthärd i deras ögon  och något samarbete i några som helst frågor kommer icke på tal. Detta var vad Sahlin uttalade. Var finns demokratitänkandet och att helt nonchalera sin omgivning är helt fel. Vi har val här i landet och det kan innebära att det blir omflyttningar  allt eftersom väljarna vill bestämma. Då ska inga sådana tramsningar komma från en folkvald person och som vill framstå som så klanderfri själv.

För att inga missförstånd ska uppstå röstas det inte på något av dessa partier, men fortsätter de etablerade partierna att uppträda så som Sahlin  gjorde får man kanske tänka om.

Annonser

Responses

  1. Jag är inte heller en av de som någonsin röstat på SD, men, i en demokrati ska det vara folkets röster som bestämmer styrkefördelningen.
    Att som de flesta kommuner gjort, bildat karteller mellan blocken med enda syfte att ”låsa” de mandat SD har fått strider mot all form av demokrati.

  2. mrmhalland01 – vem har gett våra etablerade politiker den självpåtagna makten att hantera andra partier så omdömeslöst som nu sker. Håller på att få ett nytt kräkanfall. 🙂

  3. Ingen politiker som har fått makten vill släppa den. Och sitter de i opposition så vet de alltid vad som ska göras.. Men varför gjorde de inte det då…


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: