Skrivet av: soli01 | 21 oktober 2009

Värt att läsa – mörkläggning…

Varför ska det vara så svårt att ha synpunkter på vår invandrigs – och flyktingspolitik.

Alla vet att vi måste ha invandrig till vårt land. Det är välgörande för utvecklingen.  Därom är vi väl alla överens. Det är bara att titta tillbaka i historien för att förstå detta.

Förhållandet i dagen Sverige har dock sina , för oss alla kända brister. Tänker på alla dessa getton som vi skapat i landet p g a för snabb invandring. Vi klarar inte takten – gott folk –  och det  har nu SD tagit upp och det tycker jag faktisk är bra att någon gör.

Vi kan dock gemensamt – om nu de etablerade partierna – kan visa lite kurage och faktiskt börja inse åt vilket håll vi är på väg.

Det har varit ”locket på” allt för länge.  Nu har vi tagit emot många muslimer under ett antal år och de ska känna sig hemma här – annat vore ju mycket illa,  men vi måste gemensamt se på vår invandring i ett längre perspektiv.  Ingen kan väl här önska att vi ska skicka tillbaka människor som kommit hit! Det är för framtiden vi måste ändra vårt förhållningsätt och mera göra som våra andra nordiska länder hanterar invandringen – alltså striktare.

Det är nu inte bara SD som har haft och har synpunker på hur vi misslyckats och även hanterar flyktingpolitiken. Här en länk:http://www.dn.se/opinion/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna-1.627362

Detta vill jag säga är en bra upplysning till hur våra partier blundar för verkligheten!

Annonser

Responses

  1. Visst är det så!


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: