Skrivet av: soli01 | 05 november 2009

Vilken falsk opposition vi har.

Nu gäller det den omtalade gasledningen på Östersjöns botten och som ska ligga på internationellt vatten och kan därför inte hindras av Sverige i förlängningen. Vi kan bara hala på beslutet som måste bli ett ja. Det skulle i slutändan  ha brutit mot  internationell rätt och har då blivit ett större fjasko.

Nu har vi de röd/gröna som givetvis måste gå mot detta beslut  och som därmed visar på att de bara är ute efter evt röster angående detta beslut. Sossarna borde skämmas i alla fall. Man kan inte lita ens på dessa!

Bra beslut och visar på handlingskraft och insikt i vad ett nej skulle ha inneburit. Vi hade blivit överkörda av den internationella rätten i denna fråga till slut.

Länge leve alliansen!

Annonser

Responses

 1. Och i detta perspektiv är det än mer intressant att lyssna till oppositionen.

 2. Visst redaktörn! Dom andra med Carlberg i spetsen, tuggar ju bara fradga.

  Tugg, tugg, tugg! 😆

 3. Tänk om Mona hade varit statsminister nu. Då hade hon sagt ja till ledningen. Men nu försöker hon vinna poänger. Precis som om fårskocken – massan -bryr sig om denna ledning.
  Man kan se det så här också. En sån ledning gör att man inte vill kriga i första rummet. Eller hur? Fred med Ryssland och omliggande länder med andra ord.

 4. Helena Palena- jag älskar ditt goo när du går till attack. 🙂
  Visst det är en färggrann ”fårskock” denna opposition och verkar vara några riktiga vingelpettrar i de flesta sammanhangen. De verkar inte fatta någonting och när det gäller denna gasledning vet även de att det inte går att stoppa denna.
  Det hade väl varit lugnast om den inte blivit aktuellt med någon ledning, men det är en annan sak. Vi kan inte styra över det som sker utanför våra gränser. F… VAD JAG BLIR TRÖTT PÅ SÅDANA MÄNNISKOR SOM BARA TÄNKER PÅ SINA RÖSTBOSKAP. SAMMA GÄLLER INVANDRINGEN DÄR DE HÅVAR IN RÖSTER OM MAN TITTAR PÅ FÖREGÅENDE VAL! Skrämmande egentligen.

 5. Jag tycker att valet nästa år ska gå till precis som på tivoli. Man drar en statsminister ur en tombola och på så sätt tar vi bort alla orättvisor. Sen får han välja några ur varja nuvarande parti. Rättvist? Javisst! 😆

  Tänk ett senario, där alla får lika röster och vi vet ju att SD kommer med all säkerhet att bli vågmästare om inte Piratpartiet förstås, tar åt sig. Egentligen hade jag hoppats på att ett nytt parti, som Ny Demokrati skulle dyka upp och sno rösterna, från både Alliansen och den Rödgröna Röran vilken jävla cirkus det skulle bli. 😆

  Inget av det här kommer ju att bli sant, men helst vill man bara dra täcket över huvudet och aldrig mer lyssna på några politiska nyheter, varken i radio eller på TV, så jävla less är man på skiten. 😦

  soli01! Var köper jag bomber på nätet?

 6. ollemunter – du låter smått desperat. Jag tror att herrn själv klarar detta alldeles själv – detta med bomber. Det skjuts och smäller så mycket ändå nu , tycker jag. Vi kanske ska flytta till en öde ö och leva på rötter och äta fisk. Är inte detta bättre?


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: