Skrivet av: soli01 | 20 december 2009

Miljöpartiet vad vill detta parti?

Något som jag verkligen har funderat på under senare tid är Miljöpartiets framgångar när det gäller olika opinionundersökningar. Hur kan detta vara möjligt. Vad har detta parti som inte andra partier också kan ha. Vi vet att om detta parti får inflytande i en evt regering kommer mycket att förändras och bilarna blir lovligt byte. Tänker på de stora skattehöjningar som de har i bakfickan när det gäller denna del.  De har även skattehöjningar på andra områden – de har ju s och vp i sällskap om detta.

Skulle vara intressant veta varför de nu har så höga siffror. Det kan väl aldrig bara bero på en enda person – Wetterstrand.

Annonser

Responses

 1. Jo…jag tror det.
  En Westerberg-effekt.

 2. mrmhalland01 – du kan faktiskt ha rätt. 🙂
  Folk är väldigt lättledda och verkar inte tänka till lite längre. Jag tycker att hon har kommit undan alldeles för lätt. Hon är inte prövad och några besvärande frågor ställs inte till henne. Ett oprövat kort!

 3. MP är bakåtsträvare som gräver ned sig alldeles för mycket i det vi andra kallar för utveckling. Miljö är i och för sig ”på tapeten” nu med klimatkonferenser hit och dit men skulle Wetterstrand ensam få råda (gud förbjude) skulle vi snart vara tillbaka till häst och vagn, vilket i och för sig är ett trevligt inslag de gånger man besöker landsbygden men skulle nog fungera ”så där” i nutidens metropoler…

  Den röd-gröna röran älskar skatter och har säkerligen ett ”maffigt paket” i bakfickan utifall Svensson blir manipulerad av desamma till att rösta tillbaka eländet vid nästa val. Dessa skatter, inklusive fastighetsskatten, kommer tillbaka som ett brev från posten ett par veckor efter valet. Tyvärr kommer de vara extra saltade för att de röd-gröna ska ha råd att bygga tillbaka all administration som de borgerliga nu kämpat för att avveckla…

  Jäkla bakåtsträvare rent ut sagt!

 4. Det är ingen renhårig politik som de röd/gröna kör med. Nu vill de ha makten och då gör de vad som helst för att framstå som det perfekta. Vi vet vad som väntar och det måste nu komma fram tydligare i debatten.
  De skattehöjningar som väntar får vi inte reda på före valet – var så säker!
  Ingen bilist kan väl vara så dum att de röstar röd/grönt.

 5. soli01 – Du har rätt! Ingen bilist kommer att rösta på Miljöpartiet, men eftersom dom ingår i den s.k rödgröna/röran, blir det ett val mellan pest och kolera och någon skräll är svår att hitta i denna röra.

  Läs också detta på Spikharry’s blog så förstår ni hur svårt valet kommer att bli.

  http://spikharry.wordpress.com/2009/12/25/usel-pension-efter-ett-langt-liv/

  Annars hoppas jag att SD skräller rejält i valet 2010.


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: