Skrivet av: soli01 | 13 januari 2010

Vår 7-klöver idgar röstfiske

Jag blir mer och mer misstänksam på våra etablerade partier. De uppträder när det gäller invandrarpolitiken som en enda seg massa. Är det månne röstfiske i slutändan. Vad kan vara orsaken till detta samboförhållande. Det ligger , tror jag, en rädsla i botten att bli stämplade som rasister också.

Det är inte något rasistiskt att det blir en bättre tingens ordning när det det gäller hur vi ska bemöta , i första hand denna eländiga människosmuggling, som nu verkar bara öka. De som i första hand måste stoppas är ensamkommande ynglingar och som efter att ha fått asyl kallar på övriga familjen. Detta med anhöriginvandringen –  vilket parti var det som fick igenom detta – jo, Miljöpartiet har bägge fötterna i nämnda.

Anhöriginvandringen måste stramas upp! Vilket parti törs gå i täten för detta?

Försök gjordes av Billström, men det stupade,  om jag inte minns fel ,  på Folkpartiet!

Något måste göra åt  att det är så lätt att lura våra myndigheter – detta med t ex papperslösa, som är ett populärt sätt att försvåra handläggningen.

Annonser

Responses

  1. Visst är det märkligt! Vi har sju partier som agerar mot sitt eget folk. Jag förstår inte. Vi kan inte hjälpa hela världen. Men det verkar som dom tror det. Samtidigt har vi 800 000 fattigpensionärer som sugs ut till tänderna.

  2. Tacken för att det förut fanns kvinnor som valde att stanna hemma och sköta sina barn och då inte låg det allmänna till last genom att barnen var på lekis o förskola.
    Vet att dessa personer i dag räknas som fattigpensionärer och här en pension som stannar under 5000/mån – 4.350 kr!. Tur att det finns de som har lite mera! :-)… och nu blir det ännu lägre i tre år framåt p g a det stora pensionstappet!
    Det är bättre att var flykting för då gäller andra regler!!

  3. Ja, det är märkligt hur det kan bli. Det är väligt lukrativt att komma till Sverige som flykting där man har ett helt socialt nätverk som säkerställer flyktingen välfärd. Det sprids givetvis hos de som har det sämre att ”till Sverige ska vi åka för där får vi det bra, ett par miljoner korkade svenskar som ger oss en all-inclusive vistelse i paradiset”.

    Tragiskt värre…


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: