Skrivet av: soli01 | 16 januari 2010

Miljöpartiet vill ha fri invandring bl a

Hur tänker personer som stödjer  Miljöpartiet egentligen. Har de verkligen tänkt någonting.  Tänk om de fick bestämma när det gäller invandrarpolitiken. De har ju redan bidragit till den eländiga anhöriginvandringen som de pressade igenom och socialdemokraterna ställde givetvis upp för att få behålla makten då.

Nu är partiets inställning att det bästa vore fri invandring och det bör de som tänker stödja partiet vara införstådda med. Hur detta skulle fungera behöver man inte vara professor för att förstå.

I övrigt är bilismen något som ytterligare ska bestraffas om det går fel vid nästa val. Bensinpriset lever då mycket farligt och 21 kr/litern har jag inte hört att de ändrat på.

Skattehöjningarna som oppositionen har i bakfickan och som vi säkert inte får veta hela sanningen om före valet är något som kommer att drabba gemene man. Ändringar på fastighetskatten planeras och förmögenhetsskatten  – där Miljöpartet tvekar – blir nog verklighet då sossarna har det som ett utstakat mål.

Den som vill ha högre skatter ska givetvis rösta på detta, men de som har turen att ha jobb måste tänka till då det kommer att svida i plånboken. Arbetslinjen ska tydligen inte få fortsätta!

Att tänka till särskilt  före valet kan var bra när det  gäller Miljöpartiet.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: