Skrivet av: soli01 | 30 januari 2010

Den avklädde Ohly.

 Lyssnade på Ekots lördagsintervju i P 1 den 30.1-10 där Lars Ohly fick olika frågor av Tomas Ramberg och som verkligen avklädde Ohly in på bara kalsongerna.

Det visar ju sig att den röd/gröna röran inte har någon politik alls. Det gällde bl  a utrikes-skol-skatte- och invandrarpoliken. Vad Ohly svarade – inte svarade – på är inget uppmuntrande och att han  kan bli en minister i Sverige om vi väljare inte ser upp. När det gäller att återställa och försöka förklara sjukförsäkringarna var det enda bubblande om utredningar. Det mesta som denna  ”gröten” tydligen ska gå till val på är UTREDNINGAR.

Vi vill givetvis före valet veta mer om vad även skatterna kommer att bli t ex. Vänsterpartiet har ju långtgående tankar hur de ska skinnflå oss medborgare i detta land.  Att vi tidigare haft det högsta skatteuttaget  vill de återställa och att vi även ska flytta mera pengar till utlandet genom att återinföra förmögenhetsskatten. Där är de röd/gröna ense,  det ska noteras. I övrigt stretar de som en igelkott med sina vassa tagger och att detta är inget som kan gynna medborgaren i längden.

Vi vet att det kommer att bli skattehöjningar – det vet vi säkert. Det måste alla tänkande människor ha i åtanke vid höstens val. I övrigt vet vi inte mycket – egentligen.

Annonser

Responses

 1. Jag förutsätter att det kommer ett inlägg här inom en timma 🙂

  Jag tyckte Maud Olofsson var bäst idag.
  Reinfeldt var för ”teknisk”.
  Han är nog duktig på att leda regeringen, men, han har svårt att tala om vad de har uppnått på ett sätt som alla förstår.

  De röd/gröna är ju inte samspelta.
  De har inte ännu några besked och utnyttjar krisen för att ge arbetslinjen underkänt. Jag tror de flesta ser igenom detta trick.


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: