Skrivet av: soli01 | 04 februari 2010

Bakåtsträvarpartiet – Miljöpartiet.

Vi har ett´riktigt baåtsträvarparti i detta land och det verkar som ingen riktitigt fattar vad som är på gång!  Deras ambition kan vara direkt farlig för vårt lands utveckling om de får för stor makt. Här ska de lägga ned kärnkraften och tror att vi  – om vi tittar på omvärlden  – själva ska kunna försörja våra industrier. De förnyelsebara energikällorna är bara ett komplement till vaattenkraften och kärnkraften.

Kan inte förstå  facket som inte  tydligare säger till att och stödjer alliansregeringen när det gäller kärnkraftens utbyggnad då socialdemokraterna nu snabbare kommer att styras över till nedläggningar av detta energislag. Vi bör nu sätta in forskning på det nya bränslet Torium som är betydligt ”snällare” och lättare att hantera när det gä’ller avklingningstider mm.

Varför är det så tyst när det gäller detta nya bränsle som heter Torium?

När det gäller Miljöpartiet kommer  dessutom detta parti att jaga livet ur oss bilister med sina kraftiga höjningar på bl a bensin och disel.

Detta parti är ett typiskt  bakåtsträvarparti till sin natur och måste därför om Sverige inte ska tappa gentemot omvärlden bekämpas från inflytande när det gäller vår viktiga energiförsörjnig. 

Hoppas folk tänker till och inte ger detta parti möjlighet att påverka vårt lands energiförsörsörjning – mycket farlig utveckling. Vi ska heller inte glömma bort vänsterpartiet i detta sammanhang för där har vi ingen hjälp att hämta heller.

Nu är det hög tid att vakna upp och tänka till hur vi vill ha ett blomstrande Sverige,  för utan energi i tillräcklig mängd blir vi för beroende av osäker import och tillika högre priser.

Vill vi att Sverige ska skrumpna bort är Miljöpartiet ett alternativ!

Annonser

Responses

  1. Finns tydligen ingen som har något att säga om Miljöpartiet. Kanske det inte finns så mycket att säga. Drömmare är dom, som jag ser det.

  2. Visst är det så och en dröm slår ju sällan in. 😆

    Eller gör den ❓

  3. Jag håller med dig soli om att utvecklingen sannerligen inte ser vidare gynnsam ut i dagsläget för en alliansregering. Så mycket som de tappade under de inledande debatterna hoppas jag berodde på nerver och inget annat. Kan de inte rent retoriskt komma med mera övertygande incitament som dessa så ger de en ”freeway-to-heaven” för de röd-gröna.

    Jag kan inte se Mona Sahlin som statsminister och kommer nog tappa all min tro till svensk politk i framtiden om denna ohyggliga trio kommer till makten. Då går jag till sjöss, ajöss!


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: