Skrivet av: soli01 | 07 februari 2010

Svenska lagar gäller i Sverige!

Vi här i Sverige ligger som bekant i topp när det gäller att ta emot bl a flyktingar till vårt land.  Nu ställer vi upp med  nämnda mera än vad många andra länder gör.. Det behövs säkert invandring, men under ordnade former.

Nu är det dock hög tid att våra politiker kryper fram ur sina ”buskar” och klart talar om vad som gäller här om man tänker bo i Sverige.

Vill man bli en den del av det svenska samhället måste våra invandrae klart få deklarerat för sig vad som gäller här. Undantag från våra lagar och bestämmelser ska inte få förekomma om vi i längden ska kunna hålla ihop vårt land.

Nu börjar det bli bråttom och att de styrande måste inse att ”stämma i bäcken”.

Att vi alltid har haft invandring  utan att för den skull pratat om att ha skilda lagar beror just nu på att  det kommer många muslimer, som har en religion –  islam – som de inte  tänker ändra på.

Vad tänker de styrande göra åt detta? Jo, vi måste klart säga ifrån att vill de bo här måste de anamma våra lagar – så enkelt är det.

Vakna upp politiker!

Annonser

Responses

  1. Ja du, stämma i bäcken Det är dags att rösta i valet i höst, på dom som vill värna om dessa lagar och har uttalat sig i frågan om massinvandringen. Ja, då blir valet lätt, i allafall för mig. 😆

  2. Menar mister Olle att han har detta helt klart nu? Jag ska avvakta lite för att höra hur vinden blåser. Den får dock blåsa rätt – annars…


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: