Skrivet av: soli01 | 14 mars 2010

Motvallskärringen Lundby-Wedin

Nu har jag lyssnat och tittat på Svt  ”Agenda” där Wanja Lundby Wedin  – LO-ordförande –  och folkpartiets Björklund  debatterade de för henne så förhatliga hushållsnära tjänsterna.

Det är märkligt att vi har ett fack som motarbetar denna reform, men det går bra när det gäller ROT-avdraget. Ynkligt att vi har ett fack som idkar någon sorts släpvagn till ett politiskt parti  -S – . Facket ska vara för alla medlemmar, men när det gäller städjobb är det tummen ned. Att det skapar jobb verkar inte LO-ordförande Lundby-Wedin bry sig om!

Annonser

Responses

 1. I kväll 19:30 på Rapport – kommer den dåliga städningen på våra sjukhus, åter att belysas. Kanske dags att anställa städpersonal, som kan städa.

  Det kanske finns Rut-personal att hyra?

 2. Såg på rapport att det var rena svinstian på toaletter och damm i överflöd lite här och där. Tjocka lager dessutom. 🙂

 3. Jag har sagt det förr och säger det igen !

  Så länge det går arbetsföra människor arbetslösa; Anställ inom välfärden !

  Är det inte bättre att betala för att det blir en bra samhällsservice än att betala för inget ??

  Priset är försumbart högra, i slutänden troligen lägre !

  För övrigt hoppas jag att de som blir över och idag jobbar svart får en trygg tjänst på ett företag som erbjuder hushållsnära tjänster eller startar ett eget om det finns möjlighet.

 4. mrmhalland01 – se på Finland har jag pratat om tidigare. Det började som här och kostade staten givetvis pengar , men bättre det än bara att betala ut pengar i alla fall åt arbetslösa. Nu står hushållsnära tjänster på egna ben där och varför tänker inte mostsåndarna längre och att staten får in skatt och de vita tjänsterna ökar. Dumskallar är dom hela bunten – sörjan!

  Nu ska detta RUT-avdrag bort om det händer en olycka nästa val. Sedan alla återställare – fastighetsskatten, förmögenhetsskatten (det finns ett land i Europa som har sådant) Vi skulle bli det andra då! Inte bra då stannar säkert pengarna kvar i utlandet.


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: