Skrivet av: soli01 | 19 mars 2010

Vakna svenska folk!

Nu börjar det se riktigt mörkt ut för ”de svenske” med alla dessa opinionsundersökningar som pekar på att den rödgröna röran faktiskt leder i alla undersökningar. Vad är det som är på gång. Tänker verkligen svenskarna släppa in kommunister i en regering.  Nu säger Ohly att han inte längre kallar sig för kommunist,  men detta är ett beslut under galgen.

Tittar man lite på vad som de tänker göra om de nu olyckligtvis  skulle ta makten är det första  dessa skattehöjningar som ligger dolda och som de inte redovisar på ett öppet sätt. Socialdemokraterna har lång erfarenhet hur en ”slipsten” ska dragas och vi kommer inte att få veta hur det blir med alla höjningarna på olika områden. Fastighetsskatten återgår i stort till den gamla,  mycket smidiga försåtliga skattekälla.

Att återinföra förmögenhetsskatten är även något som inte gynnar Sverige i stort.  Vi låser kapital i utlandet och detta motarbetar att kapitalet vill återvända. Nu är det ett land i Europa som fortfarande har denna skatt och vi skulle då bli det andra. Som alla förstår är detta inte bra. Detta måste bättre belysas nu när valet närmar sig.

Detta att släppa in vänster-partiet i en socialdemokratisk regering är en fadäs som de dyrt kommer att få ångra.

Några viktiga punkter – finns många flera. Tar det senare.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: