Skrivet av: soli01 | 23 mars 2010

Sverigedemokraternas förslag till valmanifest.

Har läst Sverigedemokraternas huvudförslag till valmanifest och det innehåller visst även många bra förslag.

13 miljarder till pensionärerna i form av sänkta skatter,  höjd a-kassa och föräldrapenning och  vårdnadsbidrag.

Hela jobb-skatteavdraget ska vara kvar.  Det låter ju strålande,  men det kostar även en hel del och hur det ska finansieras får vi se senare.

Jag misstänker att mycket av de förbättringar som de föreslår kommer att tas från den minskade invandringen som är deras stora mål och då blir det givetvis pengar till annat.

Huvudpunkterna som jag tolkat detta parti är:  Minskad invandring mera pengar. höjd a-kassa minskad invandring osv.  Denna typ av utspel kan synes lite unkna,  men är inte i sak fel,  tycker jag. Kan även kallas för rena rama sanningen! Invandringen som den eskalerat de sista 20 åren har nu ytterligare ökat i hastighet och vi orkar inte i längden hålla ihop vårt samhälle om det får fortsätta.

Annonser

Responses

  1. Nä soli, det är dagens största sanning. Såg på Kvällsöppet med Ekdahl härom kvällen där Sahlin och Reinfeldt debatterade och skrämmdes av det Reinfeldt konstaterade om den röd-gröna koalitionen. Kommer de till makten kommer vi snart ha ökade kostnader över på grund av den röd-gröna förmåga att bli ”ha-galna”…

    Jag är klart oroa över den politiska utvecklingen i Sverige och ett röd-grönt styre från och med i höst vor katastrofalt. Ett ett SD styre vore nog inte optimalt det heller även fast mycket utav deras politiska program är tilltalande. Som du lit var inne på så känns det inte som de funderat igenom hur de ska finansiera sina långt gående planer. Om ett årtionde eller så kan det nog mycket väl bli etablerat parti men som sagt, de har en bit kvar 🙂

  2. AlNabone – ja, något måste göras åt den just nu för stora flyktinginvandringen. Jag är positiv till att vi tar in människor , men då ska det vara verkligt hjälpbehövande. Det är där som vi inte riktigt lever upp till detta och som gör att många ifrågasätter om vi verkligen orkar i längden.
    Vi får strama upp det hela. Att efter en kortare tid återvända från ett land som man har måste åka från stämmer inte med verkligheten om man då återvänder dit. Har sagt liknande flera ggr – tror du att politikerna vill lyssna? Nej, det är så säkert om man ska tolka vad de kryptiskt säger i detta ”ämne”.


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: