Skrivet av: soli01 | 30 mars 2010

Miljöpartiet rasar i undersökning

Nu har det äntligen vänt för Miljöpartiet för i den senaste United Minds  väljarbarometer gick partiet bakåt med -2,3 procent. Allt kan givetvis variera ,  men det är ändock en ljusning och ska bli spännande se nästa undersökning. Det har under senare tid varit en märklig uppgång som detta parti har svarat för och varför det blivit så, har jag frågat mig många gånger.

Nu har de presenterat lite av vad de tänker arbeta för och kommer att ytterligare ramla ned och kanske sluta på ca 6 procent.

Att chockhöja bensinen är något som de kommer att införa om de får inflytande, att satsa på cykelreparationer var visst även något de vurmade om. Bilist- jagar-partiet är ett lämpligt namn! Tillika kommer de att medverka till  skattehöjningar på många punkter,  ändringar i fastighetsskatten, införa förmögenhetsskatten dyrare el lurar i vassen.

Ju mera som de kommer  med före valet medför att vi bättre vet vad egentligen vad detta parti står för och att det även ska vara friår, lag om heltidsarbete (helt idiotiskt).

Har nämnt endast några av deras tänkta politik och det är inget som kan attrahera den stora massan.

Annonser

Responses

  1. Jo men lag om heltidsarbete eller fulltid, vill ju också Reinfeldt att deltidarna ska ha, så det är väl bra, för då blir det mindre skatt till statskassan, när jobbskatteavdraget slår till, då går dom – Miljöpartiet emot sig själva om dom också vill höja skatten. Den skattehöjningen får ju i så fall ingen effekt.

    Att Miljöpartiet har blivit populära, beror på Maria Wetterstrands utstrålning. Peter Eriksson gör ju annars en slät figur, men hon – M.W. har ju talets gåva, vilket är en farlig kombination i sammanhanget

  2. Olle Munter – när det gäller lag om heltidsarbete har jag inte hört att Moderaterna skulle vara för detta. Kan försvåra för säsongsarbetarsidan mm. Blir ju svårt vid korttidsanställningarna och måste bli besvärligt att genomföra på ett bra sätt. Jag är inte så insatt i denna fråga, men som jag ser det måste det vara bättre som det är i dag.
    Apropå Miljöpartiet så är ”motorn” Peter Eriksson och det är Wetterstrand som är fönstret utåt. Tror att blir de lite mera granskade framöver kommer glöden att falna – är ganska övertygad om detta!


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: