Skrivet av: soli01 | 08 juli 2010

Monokultur

Här i Sverige bör vi satsa stenhårt på monokultur, d v s att invandrarna ska sammansmälta med  vår existerande samhällskultur.

När det gäller mångkulturen  – som nu många förespråkar –  bygger ju på att invandrare och andra ska behålla sina kuLturella identiteter och att de olika kulturerna ska existera sida vid sida.  Detta är något som nu  fått fäste här i Sverige och är inget som vi bör uppmuntra.

Vi bör kunna diskutera vilket samhälle vi vill ha på sikt,  så vi inte utplånar vår egen kultur och där trots allt kristendomen har en viss betydelse.  Politiskt ska inga religioner ha makten,  men nu finns en risk att så blir fallet på sikt.

De som vill komma till vårt land – och de som anammar våra lagar – är bara bra för vårt lands utveckling.

När det gäller invandrarpolitiken måste vi,  trots vad jag tidigare sagt,   stramas upp  så vi inte blir en avstjälpningsplats för hela världen.  Där måste vi säga stopp  och det är tillika mycket bråttom.

Ett viktigt ”ämne” som vi borde kunna diskutera utan skygglappar,  något som jag anser att de flesta politiker verkar undvika. Vem blir först att ta upp detta viktiga spörsmål.


Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: