Skrivet av: soli01 | 24 augusti 2010

Höjda skatter – Vänsterpartiet.

Har nu även lyssnat på mister Ohly i radon nu på morgonen och han är den riktigt stora företrädaren av höjda skatter och då för löntagarna.  Det sade ha rakt ut och var givetvis ärligt sagt. Nu vet vi vad som väntar. Skattehöjningarna kommer  om de rödgröna vinner valet.  Att även andra än löntagare kommer att få högre skatt sade han inget om,  men det blir ju automatiskt,  dummare är jag inte.

Det hela gick ut på att skatter ska höjas på löpande band på olika fronter detta trots att vi leder världsligan när det gäller skatter.  Var finns gränsen för detta parti och denne man. I stort sett allt han predikade om var emot det som för mig är viktigt – mindre skatt och mera i plånboken. Hjulen rullar bättre om vi alla har lite mera att handla för. Man behöver inte vara bra i  matematik för att kunna konstatera detta.

Skattehöjarpartiet  är alltså Vänsterpartiet och de kommer att få stöd av sina kompisar – var så säker.

Annonser

Responses

  1. ”I stort sett allt han predikade om var emot det som för mig är viktigt – mindre skatt och mera i plånboken. Hjulen rullar bättre om vi alla har lite mera att handla för. Man behöver inte vara bra i matematik för att kunna konstatera detta.”

    Bra! Menar du oss pensionärer också, alltså vi vanliga pensionärer? 😆

  2. Olle Munter – ja, men vi får väl vänta lite. 🙂 Jag är förhoppningsfull trots att våra fonder rasade ju med över 200 miljarder så detta får vi väl också ha med i beräkningen. Vet inte om det går bättre nu, har inte kollat.


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: