Skrivet av: soli01 | 18 september 2010

Vi måste se framåt!

Nu är det val i morgen den 19 sept och det är nu det avgörs. Det är ganska så jämnt mellan blocken och därför är varje röst viktig hur det hela går i morgon.

Allianser är för mig ett bättre alternativ – trots att snusen kan bli dyrare. 🙂

Höjda bensin-, och diselskatt ,  kilometerskatten med högre matpriser som följd. Andra höjda direkta skatter som vi inte får veta före valet. De mörkar på den fronten.

Jag ser hela upplägget som en överbudspolitik  och detta måste betalas. De har inga framtidsvisioner och allt syftar på någon sorts återställarpolitik.

Emigrationspolitiken är dock  något som blocken inte törs diskutera och är mycket viktig på längre sikt. Det brådskar.

Rösta rätt så det inte blir fel.

Annonser

Responses

 1. Amen!

  Det är en skyldighet att rösta!


 2. JOSEF BOBERGS VALANALYS

  Sverigedemokraternas valframgång kan förklaras med: ”Medverka aktivt i att förstora ett samhällsproblem – invänta reaktionerna – presentera lösningen = rösta in SD i Riksdagen.” – och så blev det ju bevisligen (video ca 8 min) med SD som nytt vågmästarparti i Riksdagen.

  Men VERKLIGHETEN tillhandahåller ju ALLTID en ideal lösning på ALLA samhällsproblem – som i detta fallet får uppfattas vara: ”En besjälad person kan göra mycket – men två besjälade personer i sann förening kan förändra hela världen – bokstavligt talat !”

  Så frågan blir ju nu om Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin är dessa Sveriges och världens första TVÅ personer ❓ – som TILLSAMMANS bl a skulle kunna eliminera RÄNTEBLUFFENS förödande effekter på Sveriges nationalekonomi.

 3. Så SD´s valframgång – rätt hanterad av de övriga riksdagspartierna – har ju tankelogiskt sett potential för att kunna bli en god ursäkt för – att det under de kommande fyra åren kan medföra – att en hel del kommer att ”vridas tillrätta igen” i Sverige, verkligen… 💡 – tycker jag

 4. Josef – vi ska väl ändå inte ”vrida” tillbaka klockan utan finputsa de olika system som slår snett. Du kan inte mena att Ohly och kompani skulle stå för vridningen. Ett land som redan leder skatteligan och lurade med ännu mer i sin påse, betackar jag mig för. Du kanske inte syftade med ditt ”vrida” som jag tolkat dig, 🙂

 5. Jag avser ett REGERINGSSAMARBETE mellan Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin, naturligtvis… 🙄

 6. Josef – är inte detta en önskan som troligen inte kommer till.
  Det skulle onekligen kunna bli en riktigt bra regering det hyser jag inga tvivel om, men de vill inte samarbeta – varför kanske man kan undra.
  Det blir nog för oss att glömma detta scenario. 🙂
  Hur går det då för klackvändaren Ohly. 🙂

 7. Valmyndigheten har redovisat valresultatet HÄR.

 8. Josef – tackar för ”här”.


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: