Skrivet av: soli01 | 13 december 2010

Terrorismen till Sverige – väntad.

Vi ska nu givetvis inte dra alla muslimer över en kam.  De flesta är mycket bra människor. Det är den religion som de tillämpar som kan vara farlig om den tolkas fel  från Koreanen. Vad jag vet står där ingenting om några självmordsbombare.

Det nu aktuella terrordådet i Stockholm är ett typexempel då det verkligen spårat ur och då blir dessa individer mycket farliga.  Hur man ska skydda sig mot dessa människor blir i stort nästan omöjligt.  Bäst vore dock om religionen, när den får sådana här konsekvenser, kunde begränsas och mista sitt stora inflytande.  Kristendomen  har icke något fint förflutet, men har anpassat sig till verkligheten. Tänker på kvinnliga präster, homo och flera andra förändringar.

För att förebygga dessa vidriga brott  är våra getton som finns i många av våra storstäder en bra grogrund och måste därför snarast upphöra. En spridning av våra invandrare vore ett bra sätt att intrigera nämnda i samhället. Vi måste bättre ta hand om de människor som kommer hit  än vad som sker i dag.

En annan viktig faktor är att vi vet vem som  kommer hit och att vi bättre måste skärpa vår lagstiftning mot alla de som kastar sina identitetshandlingar när de passerar vår gräns. Det är inte hållbart i längden att vi inte vet vad som kommer hit. Inget bra för framtiden och medför att vi kan få hit människor som direkt kan vara ett hot mot vår land.

Varför är våra politiker så flata och hänvisar till att vi är ett multi-kulturellt samhälle när de  i nuläget gör fel på de flesta punkter.


Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: