Skrivet av: soli01 | 11 april 2011

Inte en dag för tidigt

Kan detta  vara möjligt. Nu har Billström m fl skrivit ett debattinlägg på DN,  som faktiskt får mig att tappa hakan. Detta var inte en dag för tidigt.  Hoppas  övriga i Alliansen också inser att något måste göras åt vår havererade invandrarpolitik.

”Ta medborgarskapet från kriminella invandrare” – DN.SE


Svar

 1. Tack Soli01 – för den länken, som nu finns på min blogg. Och som sagt ”inte en dag för tidigt”. ❗

  Men vad säger att övriga i Alliansen, tänker så ❓

 2. Bra att moderaterna har fattat lite.
  Främlingsfientlighet ska inte finnas, men, den växer oundvikligen om vi ställer frågor och krav som politikerna helt ignorerar för att de helt enkelt inte tagit sig tiden att analysera negativa effekter av en stor invandring.

  Självklart ska det vara omöjligt att få medborgarskap eller ens uppehållstillstånd om man inte kan styrka sin identitet !
  Lika självklart ska det vara att kunna återkalla ett medborgarskap för personer som begår grova brott och därmed visat att de inte ”passar in” i Sverige.

  Att många saknar arbete är en annan sak.
  Jag tror inte att det oftast är individen som väljer att vara arbetsklös.
  Här måste också politikerna analysera vad de gör för fel, men, självklart är all form av kvotering och annat som missgynnar andra arbetslösa helt fel väg att gå !

  Sedan måste vi nog ganska snart inse att just nu har vi för mycket problem att rätta till för att den närmsta framtiden erbjuda fler personer att flytta hit.

 3. mrmhalland01 – det blev ingen vidare debatt om det inslag jag syftade till i bloggen. Är det så känsligt att debattera tro? Det finns inget värre än när man försöker ”döda” något som faktiskt berör oss alla. Vi ska kunna diskutera detta ang invandring mera öppet och då visa på både för- och nackdelar. Detta verkar ogörligt. Har man invändningar att vår invandrarpolitik inte fungerar blir dessa personer kallade för främlingsfientliga eller rent av nazister.

 4. Det är regeringen som skapar rasism i Sverige, genom sin flaggranta tystnad, om hur mycket invandringen kostar. När det gäller att redovisa annan statistik, om hur många som uppbär sjukpension mm och dess kostnader och att Sverige inte har råd med slashasar, som går hemma och inte gör något, då gastar man både högt och lågt, men att en invandrare, knappt behöver lära sig svenska och kan leva på bidrag tills dom dör, det pratar man inte alls om, fast det är så. Fyfan – säger jag bara!

 5. Olle Munter – det är så sant som du sagt. Detta elände måste få ett slut, men hur ska våra stollar i 7-klövern inse detta?

 6. Genom att skriva om det så ofta vi kan. Precis som PI gör, med flera, ska vi ständigt upprepa sanningen eller att sanningen ska fram om vad invandringen kostar. Man kan inte sänka det egna folket, som nu görs, för att vi ska ta emot och försörja alla negrer som just nu kommer från Somalia. Dom flesta av dessa är analfabeter och kommer aldrig själva, att kunna försörja sig med ett hederligt arbete i Sverige. Det är sanningen ❗


Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: