Skrivet av: soli01 | 28 juli 2011

Vi måte få ha en åsikt

Ett bestialikkt mördande av en person i Norge har medfört att alla som inte stödjer den invandring som sker –  och då främst från Afrikanska länder –  är främlingsfientliga bakåtsträvare.. Mördandet av alla dessa ungdomar kan ingen vettig människa försvara och har utförts av en sjuk människa.. Vi måste faktiskt tänka på framtiden lägre fram i tiden. Muslimer gifter sig inte med oss nordbor och de har oftast stora familjer, vilket medför att de sakta men säkert kan övertaga stora delar  av världen i en framtid.  Är det en trygg utveckling för oss som numera finns och verkar här i Sverige. Jag är inte så säker på detta.

Kristendomen kontra islam står allt för långt från varandra i sitt synsätt på en demokrati och även dess syn på hur vi kristna t es vill leva. De har sin tro på Koreanen i alla stycken och det ska de visserligen få ha, men att få en bra mix mellan dessa religioner måste vara olöslig.

Detta som jag nu nämnt här är en avgörande faktor och det borde även de mest högljudda inse. Vi ligger för långt från varandra i  våra synsätt hur vi vill leva coh detta medför att en blandning aldrig kommer att sluta lyckligt. Finns bara ett sätt och det är att vi minskar vår invandring  och vågar titta in i framtiden. En blandning av kristendom – som även har sina brister –  och islam kommer bara att söndra och dela på våra länder. Islam mår bäst om den får utövas där den hör hemma och det verkar inte vara något för oss nordbor.


Svar

 1. Sören: Det är nog olösligt. Håller med!

 2. GLAAAD PÅSK


 3. 12-ÅRIGA VICTORIA GRANT ”KLÄR AV” DEN GLOBALA BANKINGLIGAN HÄR
  (video ca 7 min) ❗

 4. Det Gäller Livet ❗ – bokstavligt talat.

 5. Blogginnehavaren Sören avled den 4 november 2011 – enligt uppgift jag fick per email 4/10-13.

  Jag kan nu bara hoppas på att de anhöriga låter bloggen ligga kvar i ”evighet amen” – för det finns en hel del ”matnyttigt” här.

  Frid över Sörens minne – och TACK för allt Du bidrog med för att få mig på ”rätt köl”. / Josef


Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: